Ervaringen

Voor mij is Erect Recover een uitkomst omdat ik regelmatig periodes van langdurige stress heb.

Sex is voor mij juist een manier om aan die drukte te ontsnappen en me te kunnen ontspannen. Maar door alle stress merk ik vaak dat ik juist weer minder zin in sex heb en soms krijg ik ook geen erectie.

Dat is natuurlijke zwaar klote!

Ik gebruik Erect Recover gewoon als ik merk dat het weer zo ver is en het helpt me altijd uit de brand. De tabletten helpen me ook om me makkelijker te ontspannen. Dat komt door de kruiden die er in zitten.

John uit Eindhoven

Maak uw sexleven weer spannend en actief.

Ik ben al 49 en mijn vrouw is 44 jaar en wij hebben een goed sex leven. Wij hebben nu wat meer tijd voor elkaar omdat de kinderen de deur uit zijn. We willen vaker en we kunnen vaker. Als u begrijpt wat ik bedoel.

Alleen merk ik wel dat bij mij de leeftijd gaat mee tellen. Na een orgasme heb ik veel tijd nodig om weer op te peppen. Dat betekent dat ik dan goed moet eten en ik gebruik daar ook Erect Recover bij.

Voor mij werkt het echt als een wonder middel. Als ik het niet gebruik kan ik misschien hooguit 1 of 2 keer per week sex hebben. Als ik Erect Recover gebruik doen we het dagelijks of om de dag.

Allard en Mariska uit Gemert

Ik slik het als ik op vakantie ga. Je kunt het overal vrij naar toe mee nemen en het zorgt er voor dat je de hele dag geil en paraat bent. Vorig jaar met een maat naar Thailand geweest. Als ik geen Erect Recover bij me had gehad hadden ze me na 5 dagen bij mekaar kunnen vegen.

Top spulletje hoor! Van mij krijgt het een 10.

Bob uit Utrecht

Bestel snel en begin direct met de 15-daagse kuur!

Klik hier!